12.06.2012

oksekød med black pepper sauce

det her er favoritten, når jeg craver smagen af kinagrill. en klam og bizar besættelse der ramte mig under svangerskabet og har holdt stædigt ved siden. en ægte indfaldsvejskineser med pagodetag og allyoucaneat fra fritøsen. det er nok min livret i verden.

men nå, oksekød i black pepper sauce er altså slet ikke ulækkert på den måde. det smager peberstærkt, sødt, salt og kraftigt og er virkelig lækkert. til 2-3 mand:

300 g gullaschkød i tynde skiver

marineres i:
3 spsk mørk soya
2 spsk mirin
1 spsk worchestersauce
1 tsk majsstivelse
1 tsk friskkværnet sort peber

tages op af marinaden, steges på panden og tilsættes

1 løg i både
3 fed hvidløg

og når løgene er bløde tilsættes

resten af marinaden
3 spsk black pepper sauce
1 dl vand

det hele koges lidt igennem til det jævner og smages til med en tsk sukker. en bakke stegte svampe og dampet broccoli i buketter vendes i sammen med en tsk sesamolie og det hele serveres med ris.


No comments: