det her er favoritten, når jeg craver smagen af kinagrill. en klam og bizar besættelse der ramte mig under svangerskabet og har holdt stædigt ved siden. en ægte indfaldsvejskineser med pagodetag og allyoucaneat fra fritøsen. det er nok min livret i verden.
men nå, oksekød i black pepper sauce er altså slet ikke ulækkert på den måde. det smager peberstærkt, sødt, salt og kraftigt og er virkelig lækkert. til 2-3 mand:
300 g gullaschkød i tynde skiver
marineres i:
3 spsk mørk soya
2 spsk mirin
1 spsk worchestersauce
1 tsk majsstivelse
1 tsk friskkværnet sort peber
tages op af marinaden, steges på panden og tilsættes
1 løg i både
3 fed hvidløg
og når løgene er bløde tilsættes
resten af marinaden
3 spsk black pepper sauce
1 dl vand
det hele koges lidt igennem til det jævner og smages til med en tsk sukker. en bakke stegte svampe og dampet broccoli i buketter vendes i sammen med en tsk sesamolie og det hele serveres med ris.
men nå, oksekød i black pepper sauce er altså slet ikke ulækkert på den måde. det smager peberstærkt, sødt, salt og kraftigt og er virkelig lækkert. til 2-3 mand:
300 g gullaschkød i tynde skiver
marineres i:
3 spsk mørk soya
2 spsk mirin
1 spsk worchestersauce
1 tsk majsstivelse
1 tsk friskkværnet sort peber
tages op af marinaden, steges på panden og tilsættes
1 løg i både
3 fed hvidløg
og når løgene er bløde tilsættes
resten af marinaden
3 spsk black pepper sauce
1 dl vand
det hele koges lidt igennem til det jævner og smages til med en tsk sukker. en bakke stegte svampe og dampet broccoli i buketter vendes i sammen med en tsk sesamolie og det hele serveres med ris.
No comments:
Post a Comment