dressing:
2 store fed hvidløg
en stor klump finthakket ingefær (ala 2 spsk)
1 stor rød chili, finthakket (eller mere, hvis du kan lide det stærkt)
saften fra en lime
4 spsk fiskesovs
4 spsk vand
2 spsk sesamolie
1 spsk sukker
dressingen skal hældes over salaten, som indeholder:
et par håndfulde bønnespirer
en håndfuld mangetoutærter (evt. snittet i strimler, hvis man som mig har det lidt svært med så stor sprødhed, og lige overhældt med lidt kogende vand)
1 bundt forårsløg
et bundt koriander
nogle blade sød basilikum
en lille håndfuld hakkede peanuts
samt en pakke glasnudler, som overhældes med kogende vand, og trækker til de er møre, ca. 10 min.
jeg marinerede lidt kyllingeinderlår i sød chilisovs og stegte dem i ovnen, man kunne også bruge rejer (f.eks. marineret i lidt af dressingen).
jeg laver det helt sikkert snart igen, og så skal der nok komme billede på. indtil da kan i hygge jer med billedet af verdens bedste cheesecake:
No comments:
Post a Comment